ZAŠTO, KAKO, KADA...?

ZAŠTO?  Da bi krenuli putem uspeha? Zato što je to vaša obaveza, i prema sebi i prema svojoj porodici i prema čitavom svetu. Treba da živite kvalitetnije; da budete zdraviji, da u porodici vlada više harmonije, da u sportu imate bolje rezultate, da u društvu budete poželjniji… Formulišete svoje ciljeve i počnete da ih ostvarujete.

Ispunite obavezu pred sobom i pred Bogom. Vaša obaveza je da realizujete ono što vam je Bog podario: svoju snagu, sportski talenat i sposobnosti. Tada ćete ispuniti „zapis“ svoje sudbine, tada će biti bolje i vama i svima oko vas.

 

KAKO? Tako što ćete probudite veru u sopstvene mogućnosti – to je uslov da ostvarite svoje želje. Način je jednostavan: shvatite da imate sposobnosti koje niste aktivirali. A možete. Prvi uslov je da promenite navike i da svoju energiju koristite – da stvarate. Ako trenirate, brže ćete trčati ili bolje igrati; ako učite, više ćete znati i uspešnije raditi… Ako svoju energiju tako trošite, brže ćete da je i obnavljate i uvećavate. Rezultati će brzo doći. Krenite.

Definišete jasno svoju želju i cilj – to je prvi korak. I nastavite.

 

KADA? Promena nabolje treba da počne danas, sada – dok čitate ovu knjigu. Investirali ste vreme, novac i pažnju. Danas ste došli na put koji može da vas odvede ka ispunjenju vaših želja.

Budite istrajni u svojoj nameri. Poštuje sudbinu koja vas je navela da knjigu uzmete u ruke.

Poštujte moćne poruke najuspešnijih ljudi. Podržite deo svoje ličnosti koji želi da uči i da se menja – da vama i vašoj porodici bude bolje.

Učinite to danas. Vi upravljajte svojim životom, vi odlučujete o svojoj sudbini.

Više o ovoj temi možete saznati u knjizi „TAJNE POBEDNIKA“